Olitko ANTI-festivaalilla Kuopiossa vuonna 2011? Osallistuitko Avustettuja kadunylityksiä Kuopiossa –teokseen, jossa festivaaliyleisöä ja kaupunkilaisia kannettiin suojatien yli kolmessa eri paikassa?

Mikäli näit teoksen tai osallistuit siihen, olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan ryhmähaastatteluun, jossa pyritään keräämään tietoa teokseen osallistuneiden ihmisten kokemuksista? Osallistuaksesi ryhmähaastatteluun sinun ei ole välttämättä tarvinnut itse olla taiteilijoiden kannettavana, mutta on tärkeää, että sinulla on henkilökohtainen kokemus teoksesta – katsojana tai osallistujana. Voit myös osallistua ryhmähaastatteluun, jos olit yleisön kantajana mukana teoksessa.

TRYST-kollektiivin Avustettuja kadunylityksiä Kuopiossa -teos oli esillä osana ANTI – Contemporary Art Festivalia 28.9. – 1.10.2011 Asemakadun ja Puijonkadun risteyksessä, Tasavallankadun ja Saaristokadun risteyksessä sekä Haapaniemenkadun ja Tulliportinkadun risteyksessä.

Haastattelu toteutetaan Kuopiossa yhteisesti sovittavana ajankohtana marraskuun lopussa tai joulukuun alussa. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmähaastatteluun, ota yhteyttä sähköpostitse johanna@tuukkanen.net tai puhelimitse 040 7429091 23.11.2012 mennessä.

Ryhmähaastattelun tekee Jyväskylän yliopiston kulttuuripolitiikan maisteriohjelmassa opiskeleva Johanna Tuukkanen pro gradu –tutkielmaansa varten.