Live Umbrella

LiveUmbrella_logo
Live Umbrella ry

Live Umbrella hallinnoi koreografi ja kuraattori Johanna Tuukkasen taiteellista toimintaa. Yhteistyötä ja monitaiteellisuutta korostaen Live Umbrella tuottaa teoksia näyttämöille, gallerioihin sekä erilaisiin tiloihin esittävien taiteiden ja nykytaiteen parissa.

Tuottaja Maija Eränen, valokuvaaja Pekka Mäkinen ja tanssi- ja live art –taiteilija Johanna Tuukkanen ovat perustaneet Live Umbrella ry yhdistyksen keväällä 2012 Kuopiossa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää live art – ja nykytaiteen ammattilaistoimintaa Suomessa sekä ulkomailla, edistää live art – ja nykytaiteen näkyvyyttä sekä lisätä yleisön asiantuntemusta live art – ja nykytaiteen alueilla. Yhdistys ylläpitää Johanna Tuukkasen taiteelliseen työhön liittyvää toimintaa, tuottaa teoksia ja osallistuu eri tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii tuottaja Maija Eränen.

Live Umbrella ry:n keskeisenä tavoitteena on taiteellisen työn tuotantorakenteiden kehittäminen pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Itä-Suomessa ja Kuopiossa ei ole tällä hetkellä yhtään vapaata tanssiryhmää, joka saisi kunnan tai valtion toiminta-avustusta. Live Umbrella pyrkii parantamaan tanssin toimintaedellytyksiä ja takaamaan korkeatasoisen tanssi- ja live art -taiteen tuottamisen ja saatavuuden Kuopiossa. Toimintaan sisältyy vahvasti taiteen alan näkyvyyden parantaminen ja yleisötyön kehittäminen.

Jäsenyys

Yhdistykseen kuuluu sekä varsinaisia jäseniä että kannattajajäseniä. Varsinaisena jäsenenä yhdistykseen voi kuulua yhdistyksen päämääristä kiinnostunut, yhdistyksen hallituksen kokouksessaan hyväksymä henkilö, joka on kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen kokouksissa ovat äänivaltaisia vain varsinaiset jäsenet.
Kannattajajäsenenä yhdistykseen voi kuulua henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka on kiinnostunut ja halukas tukemaan yhdistyksen päämäärien toteuttamista, ja jonka yhdistyksen hallitus kannattajajäseneksi kokouksensa pöytäkirjamerkinnällä hyväksyy.

Liity jäseneksi!

Yhdistyksen varsinaisen jäsenen jäsenmaksuksi on 10 € vuonna 2016. Kannattajajäsenen jäsenmaksu on vähintään 100 € vuodessa. Liittymismaksua ei ole. Jos haluat liittyä jäseneksi, lähetä hallitukselle vapaamuotoinen jäsenhakemus osoitteeseen info@tuukkanen.net.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Maija Eränen, puh. 050 3800 979
maija.eranen (at) gmail.com
varapuheenjohtaja Johanna Tuukkanen, puh. 040 742 9091
johanna (at) tuukkanen.net

Vaihda (at) tilalle @

2 thoughts on “Live Umbrella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing