Map Of Scars

MAP OF SCARS on monikerroksinen arpien kartta, jota piirtää kolme karismaattista naistanssijaa.

Konsepti & koreografia: Johanna Tuukkanen
Esiintyjät: Sannamaria Kuula, Tuovi Rantanen & Pirjo Yli-Maunula
Musiikki & Äänet: Tatu Metsäpelto
Valosuunnittelu: Ainu Palmu
Valokuvaus: Pekka Mäkinen
Alusvaatteet: Tyra Therman
Tuotanto: Live Umbrella & Itäinen tanssin aluekeskus
Teoksen ovat mahdollistaneet: Itäinen tanssin aluekeskus, Taiteen keskustoimikunta, Flow Productions, Johannan treenipaikka: Element Studio
Kiitokset: Anniina Aunola & Eeri Pihlajakari

Kuopion esitykset:

pe 16.11.2012 klo 19 ensi-ilta
la 17.11.2012 klo 19
su 18.11.2012 klo 16
Sotku, Suokatu 42, Kuopio
Liput: 15 / 10 €
Lippuvaraukset: itak@itak.fi / + 358 (0)44 055 3009
Lipunmyynti myös tuntia ennen ovelta. Vain käteinen käy maksutapana.

Joensuu:
ti 20.11.2012 klo 18.30
Joensuun Kaupunginteatteri, Pieni näyttämö, Rantakatu 20
Liput: 18 / 16 €
Lippuvaraukset: Lippupalvelu: www.lippupalvelu.fi / 0600 10 800, Carelicumin lipunmyynti- ja varauskeskus: carelicum.lipunmyynti@jns.fi / +358 (0)13 267 5222.
Lipunmyynti myös tuntia ennen esitystä Kaupunginteatterin ovelta.

Oulu:
pe 1.2.2013 klo 19
la 2.2.2013 klo 19
Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu
Liput: 15 / 10 €
Lippuvaraukset: Kulttuuritalo Valve, lippupiste, puh. +358 (0)8 558 47 575

Työryhmä:

Sannamaria Kuula on kuopiolainen tanssitaiteen maisteri, joka työskentelee freelance tanssitaiteilija. Hän toimii laaja-alaisesti tanssin kentällä koreografina, tanssijana ja tanssin opettajana. Kuula onkiinnostunut liikkeen ja liikkumisen olemuksesta sekä aistimuksen ja liikkeen vuorovaikutuksesta. Viimeksi hän on esiintynyt tanssijana teoskokonaisuudessa Maj Vinkell 2012.

Ainu Palmu toimii valosuunnittelijana pääasiassa nykytanssin ja uuden sirkuksen teoksissa. Hän on kouluttautunut Tampereella ja Lontoossa. Hän tekee myös installaatioita Kajo-työryhmän kanssa. Viimeisimpinä töinään hän on tehnyt valosuunnittelun Joona Halosen Toinen puoliaika -teokseen ja ideoi sekä suunnitteli kaiken visuaalisen materiaalin Toivo-nimiseen lavastettuun kuunnelmaan, joka oli esillä Kaapelitehtaan turbiinihallissa heinäkuun 2012.

Tatu Metsäpelto on kuopiolainen säveltäjä ja muusikko, joka on tehnyt musiikkia ja äänimaailmoja Johanna Tuukkasen teoksiin vuodesta 2007. Näyttämömusiikin säveltämisen lisäksi Metsäpelto esiintyy taiteilijanimellä Dave Forestfield. Häneltä on julkaistu mm. neljä sooloalbumia, joista viimeisin “Hollow Soul” syksyllä 2012.

Pekka Mäkinen on Kuopiossa työskentelevä freelance valokuvaaja, joka on työskennellyt lukuisten suomalaisten tanssin ja teatterin tekijöiden kanssa. Mäkinen on tehnyt yhteistyötä Johanna Tuukkasen kanssa useissa projekteissa vuodesta 2000 alkaen.

Tuovi Rantanen on helsinkiläinen tanssitaiteen maisteri, joka on työskennellyt freelance tanssijana monialaisesti vuodesta 1987 lähtien. Rantanen on esiintynyt mm. Tanssiteatteri Hurjaruuthissa, tanssiteatteri Minimissä, MAD Tanssimaistereissa, Svenska Teaternissa, Helsingin kaupunginteatterissa, Alpo Aaltokoski Companyssa ja Karttunen Kollektivissa.

Johanna Tuukkanen on Kuopiossa asuva freelance taiteilija, joka on tehnyt yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden kanssa tanssin, live artin ja performanssin konteksteissa viidentoista vuoden ajan. Hänen viimeisimpiin teoksiin kuuluvat Seuraa minua – kävelykuunnelma (2012), Twirling World (2010), Acts of Clothing (2009) ja BODY/HAIR (2009). Tuukkanen toimii myös kuraattorina sekä ANTI- Contemporary Art Festivalin taiteellisena johtajana – vastaavana tuottajana.

Pirjo Yli-Maunula on oululainen tanssitaiteilija, joka on työskennellyt ammatissa yli kolmekymmentä vuotta. Monitaiteellisissa produktioissa ja yhteisöllisissä työprosesseissa viihtyvä Yli-Maunula tekee paljon kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä, rakastaa matkustamista ja viettää residensseissä ja kiertueilla keskimäärin kolmanneksen vuodesta. Hänelle taiteen tekemisessä tärkeitä kvaliteetteja ovat aitous ja paljaus, aistillisuus ja aistimuksellisuus, intohimo, haltioituminen, heittäytyminen ja hulluttelu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-SpamFree by Pole Position Marketing